Home

Ambasadorul rus

Ambasadorul rus - ultimele știri ale zilei și principalele

Ambasadorul rus: Grupul G7 împinge Rusia mai aproape de China. Grupul celor mai dezvoltate şapte state ale lumii (G7) joacă un joc periculos prin criticile agresive şi fără fundament la adresa kremlinului, pentru că împinge Rusia mai aproape de China, a afirmat joi, ambasadorul rus la Londra, Andrei Kelin, transmite R Ambasadorul rus în România, declarație controversată despre SUA: 'Știți cum citesc abrevierea? Statele Unite ale Amneziei'. Atac dur la adresa NATO. Autor: Alexandra Cruceru, Redactor Publicat: 18/12/2019 18:44 Actualizat: 18/12/2019 20:15. Ambasadorul rus la Bucureşti Valery Kuzmin a fost convocat vineri la MAE în legătură cu declaraţiile purtătorului de cuvânt al Ministerului de Externe de la Moscova care a comentat menţionarea comportamentului agresiv al Rusiei în regiune în Strategia Naţională de Apărare a României. afirmând că Bucureştiul a început să plagieze, ceea ce arată că politicienii români nu. Ambasadorul rus constată cu regret că acest credit a fost respins de Curtea Constituțională, a cărei decizie a fost una politică și luată în contextul alegerilor prezidențiale programate pentru 1 noiembrie 2020. El a amintit că Guvernul rus a răspuns solicitării Guvernului de la Chișinău cu privire la reluarea negocierilor pe.

Ambassador John J. Sullivan. John J. Sullivan was nominated as the U.S. Ambassador to the Russian Federation by former President Donald J. Trump on October 11, 2019; confirmed by the Senate on December 12, 2019; and sworn in by former Secretary of State Mike Pompeo on December 23, 2019. Ambassador Sullivan previously served as Deputy Secretary. În contextul declarațiilor de ieri, 11 iunie 2020, ale purtătorului de cuvânt al MAE rus în legătură cu Strategia Națională de Apărare a României, ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a dispus ca ambasadorul Federației Ruse în România, Valery Kuzmin, s Ambasadorul rus la Londra: Navalnîi nu va fi lăsat să moară în închisoare. 18 aprilie 2021, 17:27 de. News.ro. Devino fan. Adaugă această persoană în comunitatea ta și fii la curent cu activitatea sa din site. Salvează în arhivă download pdf Creează PDF . print article Printează articolul.

Ambasadorul rus Valeri Kuzmin, discurs obraznic, întrerupt de proteste Autor: Dan Andronic 29 februarie 2020, 08:43 Valeri Kuzmin, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în România a ținut, la solicitarea sa, o conferință la Universitatea Andrei Șaguna din Constanța, o conferință pe tema Relațiile. Ambasadorul Rusiei în Statele Unite Anatoli Antonov urmează să revină în post la Washington săptămâna viitoare, după ce a fost chemat la Moscova, la consultări, a anunţat joi Ministerul rus de Externe, potrivit agenţiei ruse de presă Interfax, relatează R, scrie News.ro. Moscova. ambasadorul rus, convocat Ofiţerul italian a fost arestat, însă cazul ofiţerului rus era în curs de examinare, din cauza statutului său diplomatic, se precizează în comunicat. Ministerul italian de externe a anunţat că l-a convocat miercuri pe ambasadorul Rusiei la Roma Serghei Razov Ambasadorul rus convocat de MAE după declarațiile ironice de la Moscova despre România. 12 iunie, 2020. Radio Europa Liberă. Ambasadorul Federatiei Ruse la Bucuresti, Valery Kuzmin. Ministerul Afacerilor Externe l-a convocat la sediul instituției pe ambasadorul Rusiei la București, Valery Kuzmin, după declarațiile purtătorului de.

Ambasadorul rus în Bulgaria: Relațiile bune dintre Moscova și Sofia stau ca un os în gâtul cuiva de V.M. HotNews.ro Joi, 25 martie 2021, 2:06 Actualitate | Internaţiona Ambasadorul Rusiei la București, Valeri Kuzmin, a fost convocat astăzi la Ministerul Afacerilor Externe al României, unde a avut o discuție cu secretarul de stat, Dan Neculăescu, se arată într-un comunicat la MAE. Mai devreme, pe 11 iunie, diplomatul rus a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a comentat și intenția. Ambasadorul rus la Bucuresti Valery Kuzmin a fost convocat vineri la MAE in legatura cu declaratiile purtatorului de cuvant al Ministerului de Externe de la Moscova care a comentat mentionarea comportamentului agresiv al Rusiei in regiune in Strategia Nationala de Aparare a Romaniei. afirmand ca Bucurestiul a inceput sa plagieze, ceea ce arata ca politicienii romani nu sunt capabili sa. Săptămâna trecută ambasadorul rus a susținut o lungă conferință de presă de aproximativ două ore și jumătate, cu ocazia Zilei Naționale a Federației Ruse, sărbătorită pe data de 12 iunie. Conferința a avut loc joi, 10 iunie, iar ambasadorul Federației Ruse a fost întrebat cum ar trata țara sa România, în cazul unui. Ambasadorul rus din România i-a numit bădărani pe Vladimir Tismăneanu şi pe Marius Stan pentru că au semnat un articol despre politica dubioasă a lui Putin. Sunt convins că nu e o scăpare, o declarație la cald, ci o mișcare bine calculată Știrea din Telejurnal e mai jos

Andrei Karlov, ambasadorul rus la Ankara, asasinat

Rusia amenință România cu expulzarea unui oficial MAE

mondonews.ro, Bucuresti, Ilfov, Romania. 94K likes. Divertisment, curiozitati, mondenitati, stiri - totul intr-un singur loc Ceartă între Washington şi Moscova pe tema efectivelor diplomatice; ambasadorul rus Anatoli Antonov denunţă o expulzare a 24 de diplomaţi ruşi, a căror viză diplomatică expiră la începutul lui septembrie. Statele Unite şi Rusia s-au certat în mod public pe tema efectivelor ambasadelor lor, semnalând astfel lipsa vreunui. Noi tensiuni diplomatice între SUA și Rusia. Ce acuze aduce ambasadorul rus la Washington Administraţia Joseph Biden solicită plecarea din Statele Unite, până cel târziu la începutul lunii septembrie, a 24 de diplomaţi ruşi ale căror vize expiră, afirmă Anatoly Antonov, ambasadorul Rusiei la Washington, conform publicaţiei americane The National Interest Administraţia Joseph Biden solicită plecarea din Statele Unite, până cel târziu la începutul lunii septembrie, a 24 de diplomaţi ruşi ale căror vize expiră, afirmă Anatoly Antonov, ambasadorul Rusiei la Washington, conform publicaţiei americane The National Interest. Întrebat, într-un interviu acordat publicaţiei The National Interest - aparţinând Centrului pentru Interesul.

ambasadorul rus din Turcia - ultimele știri ale zilei și

 1. Din 27 iulie 2007 până în 5 aprilie 2012 - Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Rusiei în Republica Moldova. În anii 2012-2016 - Ambasadorul cu însărcinări speciale în domeniul coordonării activităţii MAE rus pentru pregătirea şi desfăşurarea celei de-a XXII-a ediţii a Jocurilor Olimpice de iarnă şi a celei de.
 2. : De fapt, întreaga omenire se află de mult în aceeași barcă! Interviu în exclusivitate. 08 mai 2021. De Ziua Marii Victorii!/ Foto: ok.ru. Interviu cu Ambasadorul Federației Ruse în România, Valeri Kuz
 3. ică în Statele Unite, unde îşi va relua postul, punctul cul
 4. Ambasadorul rus la Ankara, Andrei Karlov, a fost asasinat chiar sub privirle îngrozite ale soției sale, Marina. Martorii au declarat că ea a avut o cădere nervoasă atunci când a realizat că soțul său a fost împușcat
 5. ant al summitului dintre preşedinţii celor două ţări, Joe Biden şi Vladimir Putin, desfăşurat la Geneva, informează France Presse, citată de Agerpres
 6. Ambasadorul rus la Washington ,Anatoli Antonov, denunţă o expulzare a 24 de diplomaţi ruşi, a căror viză expiră la începutul lui septembrie. Un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat sustine că este vorba despre o descriere inexactă a situaţiei. Potrivit acestuia.
 7. Ambasadorul a menționat că, de mai bine de un an, retorica antirusă din Bulgaria a luat rapid avânt. Potrivit acesteia, din octombrie 2019, [] Ambasadorul rus la Sofia: Relațiile bune dintre Moscova și Sofia stau în gâtul cuiva - Evenimentul Zile

Ambasadorul rus: Grupul G7 împinge Rusia mai aproape de

Președinta Maia Sandu a avut o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov, cu care a discutat despre asigurarea accesului la vaccin anti-Covid pentru cetățenii Republicii Moldova, informează site-ul președinției Moldovei. Subiectul prioritar acum este asigurarea.. Valerii Kuzmin, Ambasadorul Federației Ruse la București, precizează că România are toată libertatea să verifice eficacitatea vaccinului rus împotriva COVID-19, cu toate că președintele Klaus Iohannis a respins din start achiziționarea de către vaccinul dezvoltat de Moscova Ambasadorul rus condamnă anularea obligativității studierii limbii ruse în școlile din Moldova Potrivit documentului, studierea limbii române va deveni obligatori Ambasadorul rus: NATO și-a pierdut rațiunea de a exista. 19 decembrie 2019 Actualitate 16. Ambasadorul Federației Ruse în România, Valery Kuzmin, a declarat că Rusia nu vede nicio nevoie de expansiune a NATO. NATO și-a pierdut rațiunea de a exista și scopul de cel puțin 30 de ani, odată cu căderea Zidului Berlinului și.

Ambasadorul rus în România, declarație controversată

 1. ică în Statele Unite, unde îşi va relua postul, punctul cul
 2. Într-un interviu acordat jurnalului american The National Interest, ambasadorul rus la Washington, Anatoli Antonov, a deplâns expulzările unor diplomaţi ruşi. El a acuzat Statele Unite că sunt perseverente şi creative limitând la trei ani durata vizelor rezervate diplomaţilor ruşi - mai redusă decât pentru ceilalţi, în opinia sa
 3. , occident, Rusia. Cunoscut pentru declarațiile sale belicoase, ambasadorul rus la București, Valery Kuz
 4. Diplomaţia de la Chişinăul şi Moscova se duelează prin comunicate oficiale şi declaraţii tăioase. Motivul pare a fi reuniunea din 21 iuniela care ar urma să fie deblocate negocierile în.
 5. Tensiuni între Rusia și SUA. Ambasadorul rus va părăsi Washingtonul sâmbătă. Ambasadorul Rusiei la Washington va pleca sâmbătă la Moscova pentru consultări cu privire la viitorul relaţiei ruso-americane, după tensiunile declanșate de declarațiile recente ale președintelui Joe Biden. Biden a fost întrebat într-un interviu dacă.
 6. Ambasadorul rus, atac la Tismăneanu şi Marius Stan: Nu-i necesar să se dea cuvântul la orice bădăran. Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Oleg Malginov, a reactionat fata de un articolul Ispita fascistă a tovarăşului Putin semnat de Vladimir Tismaneanu si Marius Stan pe Contributors.ro si preluat de Romania Libera

Ambasadorul rus, convocat la MAE în legătură cu

Ambasadorul rus la Chișinău: Rusia nu dictează politica R

 1. , spune că relaţiile româno-ruse au cunoscut o perioadă de îngheţare, dar că se lucrează la îmbunătăţirea acestora
 2. După ce Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon a acuzat-o pe Maia Sandu că ar bloca accesul vaccinului rusesc Sputnik-V în Republica Moldova, șeful statului, pare că s-a răzgândit și a cerut de la Ambasadorul Federației Ruse, Oleg Vasnețov, asigurarea accesului la vaccin pentru cetățenii moldoveni
 3. Ambasadorul Rusiei în Turcia, Andrei Karlov, a fost ucis în urma unui atac întreprins de o persoană înarmată în timpul unei expoziţii foto la Ankara, informează Hurriyet, anunţă agenţiile de presă DPA şi Interfax, citate de Agerpres.. Citeşte şi Ambasadorul rus, ucis în Turcia.Imaginile din momentul atacului - VIDE
 4. Ambasadorul rus la Washington a transmis în acest context că acţiunile americane nu reprezintă semnalul pe care îl aştepta după summit. Sursă foto: Hepta Nu este semnaul pe care îl aşteptam după summit, a declarat Anatoli Antonov
 5. Ambasadorul rus convocat pentru o convorbire urgentă Berlinul a răspuns cerând ambasadorului rus să se prezinte vineri la Ministerului de Externe pentru o convorbire urgentă. Diplomatului de rang înalt i s-a adus la cunoştinţă foarte clar poziţia germană cu privire la aceste expulzări, a declarat pentru AFP o.

Ministrul britanic de externe Dominic Raab l-a convocat pe ambasadorul rus în Marea Britanie pentru a-şi exprima preocuparea faţă de otrăvirea opozantului Kremlinului Aleksei Navalnîi,. Este complet inacceptabil că o armă chimică interzisă a fost folosită şi Rusia trebuie să efectueze o.. Ambasadorul rus vorbea la microfon la o expozitie foto de la Ankara cand a fost impuscat din spate de un participant la eveniment. Interesant este ca intregul atac a fost filmat. Camerele video erau atintite pe ambasador, iar in momentul in care el cade, cadrul este largit si in el apare atacatorul, care avea un pistol in mana indreptat spre.

Ambassador John J. Sullivan U.S. Embassy & Consulates in ..

Într-un interviu acordat jurnalului american The National Interest, ambasadorul rus la Washington, Anatoli Antonov, a deplâns expulzările unor diplomaţi ruşi. El a acuzat Statele Unite că sunt perseverente şi creative limitând la trei ani durata vizelor rezervate diplomaţilor ruşi - mai redusă decât pentru ceilalţi, în opinia. Ambasadorul rus in Romania, Valeri Kuzmin, a declarat ca o eventuala flota NATO in Marea Neagra va aduce tensiuni in plus, iar brigada multinationala ce va fi gazduita la Craiova face parte dintr-o campanie de implementare de echipament greu si de exercitii militare in apropierea granitelor Rusiei Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu ambasadorul rus Oleg Vasnețov. Posibilitatea de a obține într-un termen cât mai restrâns a vaccinului Sputnik-V a fost discutată de către președintele socialiștilor Igor Dodon cu ambasadorul rus Oleg Vasnețov. Am reiterat interesul mai multor locuitori ai Republicii Moldova privind.

Ambasadorul Rusiei la București a fost convocat la MAE

Expulzarea de către Moscova a unor diplomaţi din state ale Uniunii Europene, în cazul opozantului rus Aleksei Navalnîi, este ''nejustificată'', a indicat vineri guvernul german care l-a convocat pe ambasadorul rus la Berlin pentru explicaţii în acest caz, relatează AFP, citată de Agerpres Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, l-a primit miercuri, în vizită de prezentare, pe ambasadorul Federaţiei Ruse în România, a informat un comunicat al Patriarhiei. Potrivit sursei citate, ambasadorul rus a făcut o scurtă prezentare a situaţiei bisericeşti din Rusia şi a subliniat bunele relaţii dintre Biserica Ortodoxă.

Ambasadorul rus la Londra: Navalnîi nu va fi lăsat să

Ambasadorul rus a spus că intenţionează să lucreze la punerea în aplicare a acelor cuvinte cu caracter pozitiv care au fost spuse de preşedinţi la summitul de la Geneva. Suntem pe cale să pregătim o altă serie de sancţiuni care să fie aplicate în această situaţie, a anunţat duminică Jake Sullivan la postul american. Claire se duelează cu ambasadorul rus. 6. Capitolul 32 54 min. Frank și Claire merg la Moscova pentru a negocia eliberarea unui cetățean american din închisoare. Claire ia o poziție care le periclitează planurile. 7. Capitolul 33 53 min. Răul este făcut și soții Underwood trebuie să repare situația. Dar rănile adânci nu se. Regimul preferențial de export și vaccinul Sputnik-V au fost principalele subiecte discutate de către președintele PSRM, Igor Dodon, cu ambasadorul rus, Oleg Vasnețov. Despre aceasta liderul socialiștilor a anunțat, pe canalul său de Telegram. Am abordat totalurile vizitei mele de lucru de săptămâna trecută la Moscova Ambasadorul Japoniei la Moscova, Toyohisa Kozuki, a fost convocat, luni, 26 iulie, la MAE Rus, unde adjunctul ministrului de Externe, Igor Morgulov, a exprimat părții nipone un protest ferm față de pașii neprietenoși întreprinși de autoritățile țării în contextul pretențiilor teritoriale ale Japoniei față de Moscova, a anunțat serviciul de presă al instituției, citat de.

Abia instalat la Washington, ambasadorul Muraru are o atitudine dubioasă. Un comunicat venit de la Casa Albă îl pune pe Muraru în situația de a răspunde unor întrebări despre atitudinea sa îndoielnică 05.08.2021, Sputnik Moldova-România. 2021-08-05T18:18+0300 Rusia consideră decizia României de a declara un diplomat rus persona non grata drept un pas neprietenos și își rezervă dreptul de a lua măsuri de răspuns adecvate, a declarat, luni, ambasadorul Federației Ruse în România, Valeri Kuzmin Ambasadorul rus a murit la spital, fiind împușcat în spate de atentator, în timp ce diplomatul ținea un discurs. De asemeena, atacatorul a fost ucis de forțele speciale turce. Bărbatul, un polițist în vârstă de 22 de ani care, conform autorităților turce, nu se afla în misiune în momentul atacului, a fost împușcat de către.

Ambasadorul Federației Ruse la București, E.S. Valeri Kuzmin a declarat pentru agenția de presă rusă ITAR-TASS că Moscova consideră decizia României de a declara persona non grata un diplomat rus un pas neprietenos.. Ambasadorul a mai spus, potrivit Europa FM, că Moscova își rezervă dreptul de a adopta măsuri de răspuns corespunzătoare Ambasadorul rus la București, Valery Kuzmin, susține că spre deosebire de Occident, în Rusia există libertate de exprimare. Toți își exprimă opiniile și nu-i plesnește nimeni peste bot. El a acuzat Occidentul că este în căutarea unui inamic extern pe seama căruia să pună problemele sale atunci când acuză Rusia că e în.

Huiduit la Constanța

 1. Ambasada Rusiei în România - Посольство России в Румынии. July 9 at 6:16 AM ·. Russia will move towards green economy and carbon neutrality in a different way from Europe, without introducing new taxes on emissions, Deputy Minister of Finance Alexey Sazanov said on Friday. According to Deputy Minister of Finance.
 2. Cazul Skripal: Ambasadorul rus, rechemat la Luxemburg Luxemburgul a anunţat miercuri rechemarea ambasadorului din Rusia pentru 'consultări' în urma atacului cu un agent neurotoxic împotriva fostului spion rus Serghei Skripal şi a fiicei sale Iulia în Anglia, relatează AFP
 3. al Autor Redacția 3193 vizualizări Rusia a anunţat miercuri că şi-a rechemat ambasadorul de la Washington pentru consultări, apreciind că relaţiile cu SUA se află într-o stare dificilă de ani de zile
 4. Ambasadorul rus la București, convocat la MAE - IMPACT. Relații încordate între România și Rusia. Ambasadorul rus la București, convocat la MAE. Ambasadorul Rusiei la București a fost convocat la Miniterul de Externe al României pentru a da explicații despre ultimele declarații venite de la Moscova! Purtătorul de cuvânt al.

Ambasadorul rus în SUA Anatoli Antonov se întoarce în post

Realitatea TV a difuzat, sâmbătă seara, un interviu cu ambasadorul Rusiei la București, Valeri Kuzmin, în care acesta spune că ne-am dori să vedem în România un vecin. Interviul a provocat reacția virulentă a fostului consilier prezidențial Iulian Fota, care l-a acuzat pe realizatorul Octavian Hoandră că a jucat rolul de idiot util Moscovei Ambasadorul Rusiei în Suedia va fi convocat luni, la Stockholm, pentru a da explicații cu privire la un incident aerian cu grave implicații diplomatice. Un avion de vânătoare rus s-a apropiat la 20 de metri de un alt aparat suedez, în spațiul aerian internațional, punând în pericol securitatea zborului, susțin autoritățile suedeze, care au publicat și o fotografie cu incidentul Ambasadorul rus a murit în această (miercuri) seara la reşedinţa sa, în capitala sudaneză, a anunţat Ministerul sudanez de Externe într-un comunicat, fără să precizeze cauzele decesului diplomatului, născut în 1954.. Un purtător de cuvânt al poliţiei, Omar al-Mokhtar, a declarat pentru AFP că diplomatul a fost găsit mort în piscina reşedinţei, la începutul serii Ambasadorul rus în Turcia a murit ÎMPUȘCAT. Ambasadorul Rusiei la Ankara, Andrei Karlov, a fost împușcat în timp ce se afla într-o galerie de artă din capitala Turciei. Acesta a fost transportat de urgență la spital, unde a murit. Update: Atacatorul, identificat. Mevlüt Mert Altıntaş, bărbatul care l-a ucis pe ambasadorul Rusiei. Ambasadorul Oleg Malghinov Rusia nu va bombarda sistemul antirachetă de la Deveselu, dar va exista o replică a Moscovei, care ar putea fi tot un sistem de apărare antirachetă sau rachete capabile să depășească scutul, a declarat ambasadorul rus la București, Oleg Malghinov

Ambasadorul rus la ONU, declarație șocantă despre un război între Rusia şi SUA. Este posibil să ne aflăm în pragul unor evenimente foarte grave, ameninţările pe care le proferaţi faţă de Siria ar trebui să ne facă pe toţi să fim foarte îngrijoraţi. BUCUREȘTI, 13 apr — Sputnik, Dragoș Dumitriu Ambasadorul Rusiei la București Oleg Malghinov susține că nu îl cunoaște și nici nu s-a întâlnit cu cetățeanul rus reținut pe aeroportul Otopeni suspectat de spionaj economic. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii După 20 de ani, difuzată la PRO TV

Oficial italian, prins că spiona pentru ruși: i-a dat

Ambasadorul Rusiei în Statele Unite Anatoli Antonov urmează să revină în post la Washington săptămâna viitoare, după ce a fost chemat la Moscova, la consultări, a anunţat joi Ministerul rus de Externe, potrivit agenţiei ruse de presă Interfax, relatează R Ambasadorul rus la Chişinău, banc despre Armata română. 06/04/2012, 11:44. Ambasadorul Rusiei la Chişinău, Valeri Kuzmin, a criticat joi, într-o conferinţă de presă, conţinutul manualului Istoria Românilor, predată în şcolile din Republica Moldova, şi a făcut remarci ironice la adresa Armatei române, transmite corespondentul. Valery Kuzmin, Ambasadorul Rusiei la Bucureşti, a declarat că atât arhivele cât şi patrimoniul cultural mutate în Rusia au fost deja restituite

Ambasadorul rus a căzut pe geam după ce-a zis că în Rusia e libertate de exprimare. Excelența sa Valery Kuzmin, ambasadorul Federației Ruse la București a suferit un grav accident în această dimineață, anunță surse diplomatice. Aparent acesta a căzut de la etajul doi al ambasadei direct pe pavaj la nici câteva ore după ce a. Ambasadorul rus a mai declarat că Federația Rusă este acuzată de anexarea forțată a Crimeei, înaltul oficial susținând că acesta a fost rezultatul unui referendum corect și astfel Crimeea a ajuns în teritoriul Federației Ruse. Dreptul populațiilor de a stabili unde doresc să se afle și din ce țări doresc să facă parte. Ambasadorul rus la Washington, rechemat în martie pentru consultări, s-a întors duminică în Statele Unite, unde îşi va relua postul, punctul culminant al summitului dintre preşedinţii celor două ţări, Joe Biden şi Vladimir Putin, desfăşurat miercuri la Geneva, informează Agerpres, care citează France Presse 22 nov. 2014 Comentarii închise la Petiiţie catre ambasadorul rus împotriva răpirii, torturării si executărilor creştinilor din Ucraina. by rodi in Anunt Etichete:Petitie, Petitie catre ambasadorul rus impotriva rapirii, torturarii si executiile crestinilor din Ucrain

Ambasadorul rus în Statele Unite, Anatoli Antonov, avea o atitudine optimistă înainte de revenirea lui la Washington, duminică, aşteptându-se ca întâlnirile cu colegii săi americani, programate pentru săptămâna viitoare, să fie constructive, potrivit agenţiei de ştiri RIA Ambasadorul rus la Atena a criticat vineri guvernul grec, acuzându-l că dezamăgeşte Moscova, pe fondul unei dispute bilaterale privind integrarea Fostei Republici Iugoslave a Macedoniei în NATO, relatează France Presse. Andrei Maslov a postat patru mesaje critice în limba greacă pe contul de Twitter al ambasadei, în urma. Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu , s-a întâlnit, joi, cu ambasadorul rus, Oleg Malghinov, care i-a transmis că Rusia nu doreşte o intervenţie militară în Crimeea, rămânând, totodată, deschisă dialogului, potrivit unui comunicat remis ME

Acasă › Actualitate › Ambasadorul rus la Chișinău, decorat cu o înaltă distincție. Ambasadorul rus la Chișinău, decorat cu o înaltă distincție De Argumentul on 11/05/2017 • ( 0). Mitropolitul Vladimir l-a decorat pe ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Farit Muhametșin, cu înalta distincție mitropolitană Ordinul Recunoștinței AMBASADORUL Rusiei, Anatoly Antonov, isi va relua activitatile in SUA incepand de saptamana viitoare, in virtutea acordului presedintelui rus, Vladimir Putin, cu omologul american, Joseph Biden, afirma oficiali din cadrul Ministerului de Externe de la Moscova, conform agentiilor Interfax si R

Ambasadorul rus convocat de MAE după declarațiile ironice

Valeri Kuzmin, ambasadorul rus acreditat la București, susține ideea federalizării Republicii Moldova, declarând că în lume există mai multe state federale. Potrivit Agerpres, exemplele invocate de diplomatul rus sunt Statele Unite, Republica Federală Germania, India, Federația Rusă sau Malaezia. Totuși, Kuzmin, care a condus anterior, timp de cinci ani, misiunea diplomatică a. Ambasadorul Rusiei în Suedia va fi convocat luni, la Stockholm, pentru a da explicații cu privire la un incident aerian cu grave implicații diplomatice. Un avion de vînătoare. COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 596 955 INFECTAȚI 259 202(+184) TRATAȚI 251 850 DECESE 6253(+3) Mai multe detalii .. Anterior, reprezentantul oficial al Ministerului Rus de Externe, Maria Zakharova, anunța că ambasadorul SUA a fost convocat în Piața Smolenskaya (unde se afla sediul MAE rus) și a menționat că dialogul cu diplomatul va fi dificil pentru partea americană Ambasadorul rus Anatoli Antonov este în drum spre Moscova spre a participa la consultări cu privire la repararea relaţiilor dintre Rusia şi SUA, a precizat ambasada. Ambele state au declarat că vor coopera doar dacă este în interesul lor naţional Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, în discuţia cu ambasadorul Federaţiei Ruse, mesajul că pentru dezvoltarea relaţiilor bilaterale în mod pragmatic şi predictibil - obiectiv împărtăşit şi de ambasadorul rus - este necesară, pe lângă respectul pentru dreptul internaţional, reconstruirea încrederii

Ambasadorul rus în Bulgaria: Relațiile bune dintre Moscova

La finele săptămânii, Ambasada Rusiei de la Chişinău organizează o recepţie cu prilejul Zilei Naţionale a Rusiei, în cadrul căreia ambasadorul rus, Valeri Kuzmin, i-a oferit cuvântul lui Vladimir Iastrebciak, prezentându-l drept şeful diplomaţiei transnistrene. Ca reacţie, reprezentantul Ministerului de Externe de la. Ambasadorul rus l-a vizitat pe Navalnîi în spital și a încercat să-l omoare cu perna Politic Acesta a încercat să intre în spital cu un termos cu ceai, despre care a spus că e făcut special pentru problemele medicale ale lui Navalnîi, dar polițiștii care-l păzesc pe opozantul lui Putin i l-au confiscat la intrare Ambasadorul rus la Washington, rechemat în martie pentru consultări, s-a întors duminică în Statele Unite, unde îşi va relua postul. Tags: diplomatie joe biden rusia statele unite sua vladimir putin. Corina Bud, cu un costum de baie minuscul. Cum arată vedetele din România, la plaj Ultima editare a paginii a fost efectuată la 27 octombrie 2020, ora 09:22. Acest text este disponibil sub licența Creative Commons cu atribuire și distribuire în condiții identice; pot exista și clauze suplimentare.Vedeți detalii la Termenii de utilizare.; Politica de confidențialitat MAEIE asigură ambasadorul Cehiei că pașaportul spionului rus a fost fals. De către. SafeNews-aprilie 22, 2021. 129. 0. Facebook. Twitter. Pinterest. WhatsApp. ads. Secretarul de stat Dumitru Socolan a avut o întrevedere cu Stanislav Kázecký, ambasadorul Republicii Cehe în Republica Moldova. Discuția a vizat schimbul de informații.

Ambasadorul rus, Valeri Kuzmin, convocat la MAE de la

Ministerul de Externe rus l-a convocat joi pe ambasadorul Cehiei la Moscova, după ce Praga a acuzat Rusia că s-a aflat în spatele exploziei de la un depozit de muniţii în 2014 de pe teritoriul ceh, în care au murit două persoane, transmite R Ambasadorul rus Anatoli Antonov și ambasadorul american John Sullivan lipsesc de câteva luni de la misiunile lor diplomatice, după ce fiecare a fost rechemat în țară, un demers de natură să îngreuneze rolul diplomației într-un moment de tensiuni geopolitice sporite între foștii inamici ai Războiului Rece PICĂTURA DE OTRAVĂ: Ambasadorul rus la Bucureşti, o culme a tupeului şi nesimţirii. 20 nov. 2016 pongogonzo. Cât de nesimţit trebuie să fii ca să declari că România a fost un stat agresor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial? Această aberaţie a fost rostită de ambasadorul rus Valeri Kuzmin într-un interviu acordat. Prezent la Suceava la un seminar economic organizat în colaborare cu Universitatea din oraș, ambasadorul rus în România, Valery Kuzmin, a vorbit foarte deschis despre posibilitatea unirii României cu Republica Moldova. În ciuda intereselor uriașe ale rușilor privind Transnistria, Valery Kuzmin nu doar că nu a respins ideea a unei uniri româno-basarabene, ba chiar a [

Omul de afaceri rus Aleksandr Petrov a fost asasinatlimba moldovenească: Ambasadorul Rusiei învaţă limba

Ambasadorul rus Valery Kuzmin, oaspetele Instituției Prefectului Sălaj. Prefectul judeţului Sălaj, Florin Florian, a primit, duminică, 17 februarie, vizita ambasadorului Federaţiei Ruse în România, Valery Kuzmin, în cadrul vizitei oficiale pe care diplomatul rus a făcut-o în Sălaj. La întâlnire au mai fost prezenţi Pavel. Ambasadorul rus a criticat şi modul în care a fost organizat exerciţiul Defender Europe 21, care a avut loc şi în România, afirmând că acesta a fost împărţit într-o serie de exerciţii şi manevre mai mici, pentru a deveni invizibil pentru OSCE În turneu în Transilvania, ambasadorul rus acuză UE. Europa era considerată un partener de nădejde al Federaţiei Ruse, însă în urma sancţiunilor impuse de UE această situaţie s-a schimbat, a declarat luni ambasadorul Moscovei în ţara noastră, Valery Kuzmin. Diplomatul a vizitat luni Clujul, ocazie cu care a declarat presei că. Conform The Guardian, ambasadorul Statelor Unite la Moscova a anunțat că se întoarce la Washington pentru consultări.Anunțul apare la câteva zile după ce guvernul rus i-a recomandat oficialului american să părăsească Rusia din cauza situației extrem de tensionate dintre cele două țări Agentia Agerpres a relatat ca ambasadorul rus Valery Kuzmin a declarat, marti, la Targoviste, dupa o intalnire cu autoritatile locale, ca vrea sa afle mai mult despre potentialul economic al zonei si ca mesajul pe care vrea sa il transmita este deschiderea la dialog. Vrem sa aflam cat mai multe despre voi, despre potentialul vostru economic

Ambasadorul Federaţiei Ruse, în ultima vizită la ConstanţaUn senator rus, reținut în Parlament; De ce este acuzatProbleme pentru oligarhul rus Oleg Deripaska – Vesti din Rusia