Home

Facultatea de relatii internationale si studii europene

Programul de studii Relații internaționale și Studii europene. Facultatea: Științe Politice. Domeniul de licență: Relații internaționale și Studii europene. Forma de învăţământ: IF. Limba de predare: Română. Durata programului: 6 semestre. Numărul de credite de studiu transferabile: 180 Facultatea de Studii Europene este o structură academică în cadrul Universităţii Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Facultatea de Studii Europene acordă diplomă de stat pentru licențierea în relaţii internaţionale şi studii europene, domeniul relații internaționale şi studii europene, în limbile română, germană și engleză, în diplomație în afaceri, domeniul relații. UNIVERSITATEA DIN ORADEA FACULTATEA DE ISTORIE, RELAŢII INTERNAŢIONALE, ŞTIINŢE POLITICE ŞI ŞTIINŢELE COMUNICĂRII. Departamentul de Relatii Internationale si Studii Europene. Admitere 2019. Admitere 2019 - sesiunea Iulie Facultatea de Filosofie si Stiinte Social Politice din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza Iasi Ştiinţe ale Comunicării şi Relatii Publice; Specializarea Relații internaționale și studii europene face parte din domeniul de licenţă Științe sociale și politice de la Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice Specializarea Relaţii internaţionale şi Studii europene urmăreşte să pună bazele unei mentalităţi şi culturi de tip european şi să pregătească viitorii masteranzi la specializări deja existente în cadrul facultăţii noastre. Din această perspectivă, se va promova adoptarea unei structuri didactice flexibile, moderne, deschise.

Relații internaționale și Studii europene - SNSP

  1. La Oradea, centru universitar cu o tradiţie de peste două secole, programul de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene a fost înfiinţat în anul 2003 şi acreditat în primăvara anului 2008, în cadrul Departamentului cu acelaşi nume, devenit între timp unul dintre cele mai eficiente, performante şi dinamice din Universitate
  2. De la: madahh, la data 2009-10-01 14:31:30 Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene de la Cluj este una foarte buna si recunoscuta. Cea de la Universitatea din Bucuresti, in schimb, mai are neoie de multe imbunatatiri, nu te sfatuiesc sa te chinui cu ea caci vei regreta timpul pierdut
  3. facultatea de relatii internationale si studii europene ce locuri de munca pot sa aleg? Anonim întreabă: Dupa ce ter
  4. istrarea.

Relații Internaționale Facultatea de Studii Europen

In 2003 a absolvit studiile de licenta la Universitatea de Stat din Moldova, facultatea Relatii Internationale, Stiinte Politice si Administrative, are studii de masterat in Studii Europene la Colegiul Europei si in Administrarea Afacerilor la IFAG si Universitatea din Nantes. Viorel Gherciu, ministrul Agriculturii si Industriei Alimentar De la management iesi economist, diferenta fata de Stiinte Economice fiind ca aici ai in curricula materii cu un twist european. Deci poti ajunge sa faci contabilitate, sa lucrezi intr-un SSC (shared service centre), sa mergi pe audit, etc. Despre relatii internationale nu pot sa iti zic mai mult decat ca lumea se transfera de acolo in draci Facultatea de Studii Europene și-a început activitatea sub numele de Școala de Înalte Studii Europene Comparative, în anul universitar 1993-1994.In mai 1995, denumirea oficială a instituției a devenit Facultatea de Studii Europene. Facultatea de Studii Europene este o structura academică în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca Departamentul de Științe Politice, Relații Internaționale și Studii de Securitate organizează admitere pentru programele de licență: Științe politice; Relații internaționale și studii europene și Studii de securitate în perioada 15 -22 iulie (mai puțin duminică, 21 iulie). - Administrator, Stiri Departamen Facultatea de Studii Europene este o structură academică în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Facultatea de Studii Europene acordă diploma de stat pentru licențierea în Relatii Internationale și Studii Europene, domeniul Relații Internaționale și Studii Europene, în limbile română, germană și engleză, în.

Departamentul de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene. Str. Universităţii. Nr. 1, Oradea Jud. Bihor, România Tel.: 004-0259-40816 Ce poti deveni dupa ce termini facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene? Nu stiu ce poti deveni, in principiu poti deveni tot ce iti doresti :) dar ai putea lucra in general in institutiile de stat, la departamentele de relatii internationale, pe la ministerul afacerilor europene, pe la ministerul de externe sau la orice firma care are departament de relatii internationale. prin.

UNIVERSITATEA DANUBIUS din Galați, fondată în anul 1992, este o universitate europeană modernă, dinamică și antreprenorială, perfect adaptata societății noastre contemporane. Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic Facultatea de Drept Facultatea de Științe Economice Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale Facultatea de Științe Aplicate Facultatea de. Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană își leagă începuturile de fondarea universității noastre și în cei peste 20 de ani de existență a reușit să participe activ la formarea noilor elite românești, fie că ne referim la domeniul diplomatic, politic, economic sau alte segmente importante din viața cetății relatii internationale dppd cercetare stiintifica. facultati postuniversitare colegiul universitar. scoala superioara internatonala de studii universitare de cercetare si formare santa rita - italia. istituto teseo - italia: acord cadru: universitatea spiru haret bucureȘti este operator de date personale notificat sub nr. 17750 Facultatea de Istorie, Relaţii Internaţionale Relații Internaționale și Studii Europene Details Relații Internaționale și Studii Europene 04 February 2019 Anunt selectie cadre didactice si nedidactice 2021_2022_Erasmus K103 - Istorie Programare examene licenta/disertatie - iunie 2021.

Apartine de: Universitatea Mihail Kogalniceanu din Iasi Adresa: Str. Balusescu, Nr. 2 (cartier Tatarasi), Iasi Telefon: 0232-45.71.65 Fax: 0232-27.98.21 Relatii internationale si studii europene, autorizata prin H.G. 977 / 2002, este o expresie a deschiderii Universitatii Mihail Kogalniceanu fata de noile domenii de invatamant si cercetare din orizontul stiintelor sociale si politice Relații internaționale și studii europene în limba franceză. Gândit pentru a face față provocărilor pe care lumea globalizată le ridică și întrezărind nevoia pe piața muncii de specialiști bine pregătiți, Departamentul a lansat specializarea Relații internaționale și studii europene cu predare în limba franceză. Acesta se.

Relatii internationale si studii europene bucuresti. în cadrul departamentului de științe politice și studii europene este organizat programul de studii universitare de licență în specializarea relații. Relații internaționale și studii europene. école des hautes études en sciences sociales Prima pagină » GRILE REZOLVATE SPIRU HARET in anul universitar 2010-2011 - ARHIVA USH » FACULTATEA DE RELATII INTERNATIONALE SI STUDII EUROPENE(RISE) Acum este 07 Iun 2021, 22:31 | Ultima vizită a fost: 07 Iun 2021, 22:3 Eu va recomand cu caldura Facultatea de Istorie Geografie , specializarea Relatii Internationale si Studii Europene din Oradea unde sunt si eu. Dupa un an de zile sunt multumit de facultatea unde m-am inscris, profi de treaba , colegi la fel , totul e ok. Inscrierile au loc în perioada 14 -23 iulie Urgeent! Ce se face la Facultatea de Relatii internationale si studii europene? Si ce pot sa fac dupa? Unde pot sa ma angajez Relatii internationale si studii europene, autorizata prin H.G. 977 / 2002, este o expresie a deschiderii Universitatii Mihail Kogalniceanu fata de noile domenii de invatamant si cercetare din orizontul stiintelor sociale si politice. Ne-am asumat misiunea de a forma specialisti capabili sa activeze in noile institutii politice si.

FACULTATEA DE RELATII INTERNATIONALE SI STUDII EUROPENE(RISE) Forum: Teme de discuţii: Răspunsuri: Actualizări: An Specializare: Relatii internationale si studii europene . Obiectivul principal consta in formarea de specialisti in domeniile relatiilor internationale, studiilor europene, diplomatie 1.1. InstituŃia de învăŃământ superior Universitatea Babeş -Bolyai 1.2. Facultatea Istorie -Filosofie 1.3. Departamentul Studii internaŃionale şi istorie contemporană 1.4. Domeniul de studii Relatii Internationale si Studii Europene 1.5. Ciclul de studii LicenŃă 1.6 Facultatea oferă: trei programe de studii de licenţă: Economie şi Afaceri Internaţionale (în limba română), Economie şi Afaceri Internaţionale (în limba engleză), Limbi Moderne Aplicate precum și programul pregătitor de limba română, 7 programe de studii masterale şi Școala Doctorală în Economie și Afaceri Internaționale Specializarea Relaţii Internaţionale şi Studii Europene se adresează viitorilor specialiști în domeniul relațiilor internaționale, tinerilor care își doresc să lucreze într-o reprezentanță diplomatică sau în structurile naționale ale Ministerului Afacerilor Externe; se adresează celor care doresc să își construiască o carieră de succes într-o multinațională sau.

Departamentul de Relatii Internationale si Studii Europen

CATEDRA DE ISTORIE. În anul 1947, prin Legea 138 din 25 aprilie se întemeia la Craiova un nou centru universitar. Din anul 1959 a luat fiinta la Craiova Institutul Pedagogic de trei ani, în cadrul caruia functionau si doua facultati independente : Filologie, pe de o parte, si Istorie-Geografie, pe de alta parte, ambele cu durata de scolarizare de trei ani The Relatii Internationale Si Studii Europene Department at Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Bucuresti on Academia.ed

Facultatea de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, Specializarea Relaţii Internaţionale şi Studii Europene a fost înfiinţată în baza Recomandării nr.1700 din 15.07.2005 a Consiliului Naţional de Evaluare Academică şi Acreditare şi a fost autorizată să funcţioneze provizoriu pentru forma de învăţămant zi prin H. G. nr. Acum doi ani la un seminar pentru doctoranzi dedicat teoriilor relatiilor internationale si studiilor europene m am intilnit cu autorul site ului theory talks peer schouten un tip foarte inteligent care minuieste lejer vreo sapte limbi straine si foarte pasionat de relatii internationale ri. Ce poti face cu facultatea de relatii internationale specializarea Relatii internationale si studii europene, 150 locuri; specializarea Stiinte Politice, 200 locuri. Numarul de locuri scoase la concurs este aprobat in fiecare an de catre Ministerul Educației. Numarul total de locuri finantate de la buget alocate pentru sesiunea iulie 2020 a fost 219. Examenul de pretestar

Relații Internaționale și Studii Europen

În prezent, facultatea implementează un program de formare profesională la specialitatea Relații Internaționale. Procesul educațional se desfășoară în baza unui sistem multi-nivelar de învățământ superior, care prevede studii de trei ani la secția zi și patru ani la secția fără frecvență în cadrul programului de formare licențiată și studii de doi ani în. Facultatea de Științe Politice a Universității din București este și facultatea de științe politice din România cu cei mai mulți profesori specializați în științe politice și/sau relații internationale/studii europene, iar corpul său profesoral este format aproape în întregime din universități occidentale prestigioase (ex. Academia.edu is a place to share and follow research Relaţii internaţionale şi studii europene. Are ca obiectiv principal formarea de specialişti de înaltă calificare necesari instituţiilor implicate în procesul integrării europene a ţării noastre şi în relaţiile internaţionale ale României pe plan social - politic, economic, cultural etc. Absolvenţii acestui domeniu, având o.

Relații internaționale și studii europene - Facultatea de

  1. istrație dispune de un corp profesoral adecvat misiunii asumate, care se bucură de prestigiu profesional și are o bogată experienţă practică. Facultatea şi-a propus şi a reuşit să statornicească între cadrele didactice, pe de o parte, şi între studenţi, pe de altă parte, o.
  2. Stiu ca Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene este doar autorizata (acest lucru este pe site-ul Spiru Haret ). Este diploma mea recunoscuta de Ministerul Invatamantului? Cand am inceput primul an de facultate ,totul era nou
  3. Organizarea şi desfăşurarea Conferinţei Internaţionale de Drept, Studii Europene şi Relaţii Internaţionale-2013 se realizează în parteneriat cu Asociaţia Română de Ştiinţe Penale , în calitate de partener pentru Secţiunea Drept penal, precum şi cu Societatea Română de Drept European, în calitate de partener pentru.

Relații Internaționale și Studii Europene. University. Universitate, București. Save. Share. Tips 1. Photos 2. Relații Internaționale și Studii Europene. Given the COVID-19 pandemic, call ahead to verify hours, and remember to practice social distancing Istorie IF si ID Istoria Artei Relații Internaționale și Studii Europene ANUNȚ ADMITERE Pentru toți candidații care au primit mesaj de validare a înscrierii pe platformă, scrisoarea de intenție a Mai multe despre Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene: Model CV. Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca 09 Iulie 2021 Agentia de Credite si Burse de Studii - oferta de burse in Italia si Armenia 09 Iulie 2021 Anunț privind mobilitatea academică a studenților 05 Iulie 2021 Tabere Studențești 202

relatii internationale si studii europene SECTIUNEA: RELATII INTERNATIONALE SI STUDII EUROPENE Criza economică globală declanșată în anul 2008 pune sub semnul întrebării paradigma clasică a dezvoltării, care pare să fi atins pragul critic al modelului consumerist The Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane , Departamentul relaţii internaţionale şi studii europene Department at the University of Pitesti on Academia.ed Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca Facultatea de Studii Europene Domeniul: Relaţii Internaţionale şi Studii Europene IDIOSINCRAZII ÎN PROCESUL DECIZIONAL AL POLITICII EXTERNE, DUPĂ RĂZBOIUL RECE -rezumat- Doctorand OROSZ (căs. emisiunea Cronica sonoră, reporter George Nuță, 19 februarie 2002 Radio France Internationale. Facultatea de Stiinte Politice, Relatii Internationale si Studii Europene: Adresa: Str. Calea Dumbravii, Nr.34, Et. II, Cam. 25, Sibiu Tel: 0269.42.21.6

Facultatea de Stiinte Socio-Umane, Profilul : Managementul Integrarii Europene si Administratiei Publice 16 people | 51 documents; Facultatea de Stiinte politice, Relatii Internationale si Studii europene 119 people | 38 documents; Facultatea de Teologie 14 people | 2 documents; Facultatea de Științe 14 people | 12 document Facultatea de Studii Europene este o structura academica în cadrul Universitatii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. Facultatea de Studii Europene acordă diploma de stat pentru licenţierea în relatii internationale si studii europene, domeniul relaţii internaţionale si studii europene, în limbile română, germană şi engleză, în. CONFERINŢA INTERNAŢIONALĂ DE DREPT, STUDII EUROPENE ŞI RELAŢII INTERNAŢIONALE, Universitatea Titu Maiorescu-Facultatea de Drept . Tema: Politica legislativă între reglementare europeană, naţională şi internaţională. Noi perspective ale dreptulu Facultatea de studii Europene este o componentä instituCionalä definitorie a Universitcñtii Babe9-Bolyai, asumându-;i misiunea de a forma specialisti în domeniul relatiilor internationale al studiilor europene, managementului institutiilor europene, al administratiei europene Pentru perioade de studiu mai mari de 3 luni pot fi prevazute si stagii de practica, in continuarea perioadei de studii; Programul ERASMUS implica 4000 de universitati din 33 de state europene, iar studentii ce opteaza pentru acesta nu trebuie sa plateasca taxa de inscriere institutiei gazda

Facultatea de Studii Europene Universitatea Babeș-Bolya

Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene. Raportați acest profil Experiență Administrator Franciza Transilvania Broker sept. 2013 - Prezent 7 ani 10 luni. Deva, Hunedoara Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene Licenta. Liceul Sanitar Hunedoara. Puterea cuvintelor concurs de discursuri publice a treia ediție, 11 martie 2020. Facultatea de Istorie şi Ştiinţe Politice asigură pregătire teoretică şi practică în domenii precum Istorie, Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale şi Studii Europene. În acest sens, pe lângă pregătirea adecvată a cadrelor didactice, Facultatea de Istorie şi Ştiinţe Politice oferă un.

Oferta de studii. Taxa de studii. F A Q. Ciclul I - Licența. Ciclul II - Master. Ciclul III - Școala Doctorală. Acte normative și metologia de admitere. Știri. Studenților. Examene de absolvire. Orare și alte informații. Programe de studii. Mobilitate. Publicații. Burse. Catedra militară. Știri. Angajare pentru studenți. Reușita. Relatii Internationale, Stiinte Politice si Studii de Securitate, Sibiu, Sibiu, Romania. 1.5K likes. Aceasta este pagina oficială a Departamentului de Relații Internaționale, Științe Politice și..

Video: Facultatea de relatii internationale si studii europen

Ce job-uri pot avea daca termin Relatii Internationale si

Sinteze, Anul I - Invatamant la distanta (Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene) - Pret: 19,00 LEI, autor Universitatea Spiru Haret, coordonator Simona-Mirela Miculescu, editura Fundatiei Romania de Main Istorie. Istorie. Istorie - conversie 2 ani anii I si II - A. Relatii internationale si studii europene. Relatii internationale si studii europene - 3 ani anii I si II - A. Relatii internationale si studii europene. Relatii internationale si studii europene. Relatii internationale si studii europene - 3 ani anul III - A. Sociologie Domenii de activitate: Stiinte Politice, Relatii Internationale. Titlul academic: Doctorand. Interesul de cercetare: Parteneriatul Transatlantic. Scurtă descriere: Licentiata in domeniul Relatiilor Internationale si al Studiilor Europene, master in Studii de Dezvoltare Internationale si in prezent doctoranda in domeniul stiintelor politice Departamentul de Relatii Internationale 3 people; Departamentul de Relatii Internationale si Integrare Europeana 1 person; Departamentul de Relatii Internationale si Studii Europene 1 person; Department NG Mama Mo 1 person; Department of International Relations and European Integrationtegr 3 peopl

CENTRUL DE STUDII EUROPENE. FACULTATEA DE DREPT UNIVERSITATEA ALEXANDRU IOAN CUZA DIN IASI Bulevardul Carol I, nr. 19, Iasi - 700507, Romania Phone +40.232.201.318. programul de studii universitare de licenÿä Relatii internationale si studii europene Facultatea de Stiinte Socio - Umane Universitatea Lucian Blaga din Sibiu Domeniul de licentä - Relatii internationale si studii europene Forma de învätämânt - IF 25.06.201 Nivelul I: cursuri de LICENTA acreditate, cu o durata de trei ani, învatamânt de zi si învatamânt cu frecventa redusa. 2. Nivelul II: studii MASTERALE acreditate, cu o durata de doi ani, în domeniul managementului afacerilor internationale si al derularii afacerilor în contextul integrarii europene Facultatea de Comunicare si Relatii Publice este o institutie dinamica si prestigioasa, care s-a afirmat ca o scoala de comunicare de renume. Facultatea de Comunicare si Relatii Publice incurajeaza si sustine excelenta academica in domeniul comunicarii si al relatiilor publice, atat prin programele de studii, cat si prin cercetarea in aceste domenii

INVĂȚĂMÂNT LA DISTANȚĂ – Facultatea de Studii Europene

Relații Internaționale şi Studii Europene Admiter

Facultatea de Relatii Internationale, Drept si Stiinte a) Studii universitare de licenţă, cursuri cu frecvenţă, 3-4 ani 1. Depunerea dosarelor - după depunerea dosarului, candidatului i se eliberează o confirmare care îi atestă calitatea de participant la concursul de admitere, valabilă pe parcursul desfăşurării concursului de admitere periodicä a programului de studii universitare de licentä RELATII INTERNATIONALE $1 STUDII EUROPENE, din cadrul Facultätii de Istorie. Dosarul a fost Anregistrat la ARACIS cu numärul 5534 din data de 30.07.2015 Verificarea îndeplinirii cerintelor normative obligatorii, a criteriilor, standardelor si Astazi, Facultatea asigura pregatirea pentru specializarile: Stiinte politice, Relatii internationale si studii europene - în limbile româna si germana -, Filosofie, Jurnalism, Comunicare si relatii publice, Stiinte ale informarii si documentarii si Publicitate, tintind patru domenii de studiu (Stiinte politice, Relatii internationale si. FACULTATEA STIINŢE ŞI LITERE (CATEDRA ISTORIE SI RELATII INTERNAŢIONALE), UNIVERSITATEA PETRU MAIOR DIN TÂRGU-MURES, ROMÂNIA. Facultatea Istorie si Relatii Internationale, ULIM colaboreaza, cu incepere din luna martie 2009 cu Facultatea Stiinţe şi Litere (Catedra Istorie si Relatii Internaţionale) a Universităţii Petru Maior din Târgu-Mures, România RELATII INTERNATIONALE SI STUDII EUROPENE; STUDII DE SECURITATE . Studenții și masteranzii sunt bineveniți la oricare dintre secțiunile de mai sus, lucrările acestora fiind acceptate în aceleași condiții de termene, redactare și calitate științific

Specializarea Relații Internaționale și Studii Europene în

trinca andreea, Facultatea de Filosofie, Bucuresti, Studii Europene Department, Alumnus. Studies Relatii Internationale Si Studii Europene, Secularization, and Religie ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI. FACULTATEA DE RELATII ECONOMICE INTERNATIONALE. Blvd. Dacia nr. 41, Sector 1, Bucuresti, Romania. Cladirea Mihai Eminescu, parter, sala 1001. Telefon: 021 319 19 01 / Int. 170 (Secretariat) / Int. 171 (Decanat) Secretariat Departamentul de Relatii Economice Internationale - int. 26 USH Spiru Haret Forum - Facultatea de Stiinte Juridice, Politice si Administrative Bucuresti - specializarea Relaţii internaţionale şi studii europene - grile si rezolvari 2019-2020. 5 18 Ian 2013, 16:5

Științe Politice și Studii Europene SNSPA București

Universitatea Titu Maiorescu - Facultatea de Drept organizează. Conferința Internațională de Drept, Studii Europene și Relații Internaționale. Ediția a IX-a. 13-14 mai 2021. Tema conferinței: Familia și patrimoniul familial. Provocări și perspective legislative naționale, europene și internaționale Joi, 18 iulie, la sediul Facultății de Studii Europene a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca a avut loc prima întâlnire de lucru a coordonatorilor proiectului de editare a primului Dicţionar de ştiinţe politice, relaţii internaţionale şi studii europene din România.. Iniţiatoarea acestui proiect este Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative a. Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării. International Development and Management of Global Affairs ♦ Politici publice și advocacy ♦ Studii de securitate global Unde putem să găsim pe Dl/Dna profesor si programul de consultaţii? Cadre didactice PFC Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene. Octavian Roman. Facultatea de Relatii Internationale Cluj Napoca, +1 more. Octavian Roman. Octavian Roman Owner, Rom Survey Universitatea Nicolae Titulescu a fost acreditată prin Legea nr. 241/2002, iar programul de studii Relaţii Internaţionale şi Studii Europene este acreditat, astfel cum rezultă din H.G. nr. 966/201

Notre equipeFacultatea de Studii Europene Cluj | Recenzii | Cluj

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Facultati: Teologie, Drept, Litere si Arte, Istorie si Patrimoniu, Inginerie, Stiinte, Medicina, Stiinte Agricole, Industrie. facultatea de relatii economice internationale. program de studii - economie si afaceri internationale . programul de master - afaceri internationale Facultatea de studii Europene este o componentä instituCionalä definitorie a Universitcñtii Babe9-Bolyai, asumându-;i misiunea de a forma specialisti în domeniul relatiilor internationale al studiilor europene, managementului institutiilor europene, al administratiei europene - profesor titular al Universitatii Ovidius, Constanta, Facultatea de istorie si stiinte politice, conducator de doctorat, specialitatea: Istoria contemporana a Romaniei, Istoria relatiilor internationale (din 1993) - profesor titular al Universitatii Spiru Haret, Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene (din 1999

Relații internaționale, politică externă și managementulCasandra Ighisan - Customer Service Experience Manager